Alejandro Amenábar Trivia

Every Alejandro Amenábar trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alejandro Amenábar questions and answers

  1. What is the name of Grace's son?

    Answer: Nicholas

    From Supernatural Families

  2. What is the name of Grace's daughter in the film?

    Answer: Anne

    From Supernatural Families

  3. What is the setting of the movie The Others?

    Answer: Jersey, Channel Islands

    From Supernatural Phenomena

  4. What is the name of Grace's husband?

    Answer: Charles

    From Haunting Domestic Secrets

  5. What is the setting of The Others?

    Answer: Post-WWII Jersey

    From Haunting Domestic Secrets

  6. What is the twist revealed at the end of The Others?

    Answer: They are ghosts

    From Haunted Environments

  7. In The Others, what does Grace discover about the servants?

    Answer: They are ghosts

    From Gothic Horror Atmosphere

  8. Who directed the 2001 gothic horror film The Others?

    Answer: Alejandro Amenábar

    From Gothic Horror Atmosphere

All Alejandro Amenábar quizzes