Alan Wake Trivia

Every Alan Wake trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alan Wake questions and answers

  1. What is the name of the radio host in the game?

    Answer: Pat Maine

    From Survival and Exploration Mechanics

  2. What is the main setting of Alan Wake's American Nightmare?

    Answer: Arizona

    From Survival and Exploration Mechanics

  3. What is the name of the FBI agent pursuing Alan?

    Answer: Agent Nightingale

    From Atmospheric Horror

  4. What is the name of Alan Wake's wife?

    Answer: Alice

    From Atmospheric Horror

  5. What is the name of the radio host in Bright Falls?

    Answer: Pat Maine

    From Flashlight

  6. What is the name of Alan Wake's literary agent?

    Answer: Barry Wheeler

    From The Dark Presence

  7. What is the name of the diner in Bright Falls?

    Answer: Oh Deer Diner

    From The Dark Presence

  8. What is the name of Alan Wake's wife?

    Answer: Alice Wake

    From The Dark Presence

All Alan Wake quizzes