Alan J. Pakula Trivia

Every Alan J. Pakula trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alan J. Pakula questions and answers

  1. What is the nickname of the secret informant?

    Answer: Deep Throat

    From Political Scandals

  2. What year was All the President's Men released?

    Answer: 1976

    From Political Crime Drama

  3. Who played Bob Woodward?

    Answer: Robert Redford

    From Political Crime Drama

  4. Who was the anonymous source known as Deep Throat?

    Answer: Mark Felt

    From Investigative Journalism

  5. What is the name of the secret informant in All the President's Men?

    Answer: Deep Throat

    From Watergate Scandal

  6. What is the main plot of The Pelican Brief?

    Answer: Supreme Court murders

    From Political Espionage

  7. Who is the mysterious informant known as Deep Throat?

    Answer: Mark Felt

    From Investigative Journalism Typical Tropes

  8. Who composed the film's score?

    Answer: James Horner

    From Legal Intrigue

All Alan J. Pakula quizzes