Adam McKay Trivia

Every Adam McKay trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Adam McKay questions and answers

  1. What is the profession of Ben Rickert in The Big Short?

    Answer: Retired Securities Trader

    From Stock Market Depictions

  2. What is the name of the boat in the movie?

    Answer: The S.S. Huff 'n Puff

    From Buddy Comedy Dynamics

  3. Who won an Academy Award for their role in The Big Short?

    Answer: No one

    From Financial Crises

  4. Who directed The Big Short?

    Answer: Adam McKay

    From Financial Crises

  5. What is the name of the hedge fund managed by Michael Burry in The Big Short?

    Answer: Scion Capital

    From Stock Market Depictions

  6. What is the name of the character played by Adam Scott in the movie?

    Answer: Derek

    From Buddy Comedy Dynamics

  7. What is the name of the song Brennan and Dale sing at the Catalina Wine Mixer?

    Answer: Por Ti Volare

    From Buddy Comedy Dynamics

  8. Which bank is prominently featured in The Big Short?

    Answer: Deutsche Bank

    From Financial Crises

All Adam McKay quizzes