Ace Attorney Trivia

Every Ace Attorney trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ace Attorney questions and answers

  1. Who is the main antagonist in Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations?

    Answer: Dahlia Hawthorne

    From Phoenix Wright's Objections

  2. What is the name of Phoenix Wright's childhood friend who often finds himself in trouble?

    Answer: Larry Butz

    From Phoenix Wright's Objections

  3. Who is the main antagonist in Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice?

    Answer: Ga'ran Sigatar Khura'in

    From Courtroom Drama

  4. In which game does Phoenix Wright's daughter, Trucy, first appear?

    Answer: Apollo Justice: Ace Attorney

    From Phoenix Wright

  5. Who is the creator of the Ace Attorney series?

    Answer: Shu Takumi

    From Courtroom Drama

  6. In which game does Phoenix Wright lose his attorney's badge?

    Answer: Apollo Justice: Ace Attorney

    From Phoenix Wright

  7. Who is the prosecutor in the first game of the series?

    Answer: Miles Edgeworth

    From Cross-Examination

  8. What is the name of the detective who frequently works with Phoenix Wright?

    Answer: Dick Gumshoe

    From Courtroom Drama

All Ace Attorney quizzes