A24 Trivia

Every A24 trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A24 questions and answers

  1. In which city is If I Had Legs I’d Kick You primarily set?

    Answer: Chicago

    From Dark Comedy Characters

  2. In which city is Uncut Gems primarily set?

    Answer: New York City

    From Dangerous Charisma

  3. Who directed Uncut Gems?

    Answer: Josh and Benny Safdie

    From Dangerous Charisma

  4. What does Charlie always carry in Hereditary?

    Answer: A sketchbook

    From Family Secrets and Tragedy

  5. What is the name of the matriarch in Hereditary?

    Answer: Ellen Leigh

    From Family Secrets and Tragedy

  6. In Midsommar, what is the significance of the bear in a cage?

    Answer: It's used in a ritual sacrifice

    From The Bear Midsommar

  7. What is the running time of If I Had Legs I’d Kick You?

    Answer: 115 minutes

    From Dark Comedy Characters

  8. Which character in If I Had Legs I’d Kick You has a secret double life?

    Answer: The bartender

    From Dark Comedy Characters

All A24 quizzes