A Quiet Place Trivia

Every A Quiet Place trivia quiz on PopQ: 58 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A Quiet Place questions and answers

  1. What is the name of the mother in A Quiet Place?

    Answer: Evelyn

    From Family Dynamics

  2. What does Marcus use to signal his location in the grain silo?

    Answer: A lighter

    From Marcus Abbott's Hiding Places

  3. What is the name of the real-life couple who played the Abbotts in A Quiet Place?

    Answer: John Krasinski and Emily Blunt

    From Sound and Silence

  4. What happens to the alien creatures in A Quiet Place when they hear a high-frequency sound?

    Answer: They become disoriented

    From Alien Creatures

  5. What is the main setting of A Quiet Place?

    Answer: Farmhouse

    From Suspenseful Silences

  6. What is the name of Pam's ex-fiancé in Meet the Parents?

    Answer: Kevin Rawley

    From Family Dynamics

  7. What device does Regan's father try to make for her in A Quiet Place?

    Answer: A hearing aid

    From Regan Abbott's Bravery

  8. Which actor played the character Lee Abbott in A Quiet Place?

    Answer: John Krasinski

    From Sound and Silence

All A Quiet Place quizzes