A Christmas Prince Trivia

Every A Christmas Prince trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A Christmas Prince questions and answers

  1. In A Christmas Prince, what condition does Princess Emily have?

    Answer: Spina Bifida

    From Iconic Christmas Movie Locations

  2. Where is the fictional country of Aldovia, the setting of A Christmas Prince, located?

    Answer: Eastern Europe

    From Iconic Christmas Movie Locations

  3. In A Christmas Prince, what is Prince Richard's full name?

    Answer: Richard Alexander Jeffrey Nicholas

    From Christmas Royalty

  4. What is the name of Prince Richard's younger sister in A Christmas Prince?

    Answer: Princess Emily

    From Royal Romances

  5. Who helps Amber uncover the truth about the prince?

    Answer: Princess Emily

    From Royal Holiday Dilemmas

  6. Where does Amber travel to in A Christmas Prince?

    Answer: Aldovia

    From Royal Holiday Dilemmas

  7. In A Christmas Prince, what is Amber's profession?

    Answer: Journalist

    From Iconic Christmas Movie Locations

  8. What is the name of Amber's best friend in A Christmas Prince?

    Answer: Melissa

    From Christmas Royalty

All A Christmas Prince quizzes