11 Bit Studios Trivia

Every 11 Bit Studios trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample 11 Bit Studios questions and answers

  1. What is a key resource for survival?

    Answer: Food

    From Moral Survival Choices

  2. In This War of Mine, what can you do to survive?

    Answer: Scavenge

    From Moral Survival Choices

  3. What is the name of the hardest difficulty mode?

    Answer: Survivor

    From Survival Leadership

  4. Which law allows child labor in Frostpunk?

    Answer: Child Labor

    From Survival Leadership

  5. Which character is a former firefighter?

    Answer: Marko

    From High Stakes Decision Making

  6. Who is the developer of This War of Mine?

    Answer: 11 Bit Studios

    From High Stakes Decision Making

  7. What is the name of the fictional city in This War of Mine?

    Answer: Pogoren

    From High Stakes Decision Making

  8. Which character is a former football player?

    Answer: Pavle

    From Survivor's Dilemmas

All 11 Bit Studios quizzes